Cine suntem noi

Cine este specialistul care sta la baza activitatii “ BioAstroMed”?

Cristina Mihaela Goanga


Nascuta în 1972 în Pitesti, absolventa a Liceului Nicolae Balcescu, apoi a Universitatii Spiru Haret, facultatea de Sociologie- Psihologie cu specializare în psihologie si sociologie.
Detine doua masterate: unul în Resurse Umane al Universitatii Pitesti si unul în Programare Neurolingvistica.
A organizat si condus vreme de 5 ani (1995-2000) filiala Pitesti a Societatii Române de Radiestezie, unde a organizat si prima conferinta nationala de radiestezie si inforenergetica cu tema: LUMINA CUNOASTERII. A fondat si a fost coautor al Revistei de radiesteziei si inforenergetica a filialei Pitesti: EXCELSIOR. O organizat si condus prima si singura sala de terapie radiestezica si inforenergetica din Pitesti unde lucrau simultan în jur de 20 de terapeuti, precum si numeroase activitati cu caracter umanitar. A initiat introducerea în Nomenclatorul de Meserii al României a meseriei de radiestezist inforenergetician.
În 1999 a organizat primele cursuri de astrologie din Pitesti în cadrul SRR Pitesti, lector invitat Dl. Alexandru Nicolici.
De aproape 10 ani activeaza în cadrul sc BIO ASTRO MED srl unde a creat prima firma din Pitesti cu profil de medicina complementara, care îsi continua si în prezent activitatea oferind servicii de masaj special terapeutic, astrologie, radiestezie si inforenergetica dar si servicii de consultanta  si lifecoaching.

Evolutia personala cuprinde pe lânga formarile clasice, cursurile de Radiestezie si Inforenergetica  gr.VI, cursuri de masaj, cursuri de Astrologie Natala, Karmica, Previzionala si Relationala dar si toate cele 12 module de dezvoltare personala si formare în Programare Neurolinvistica organizate de Competent Consulting Bucuresti.
Pe lânga acestea a absolvit în 2003 primul modul de Animaterapie si Psihoterapie Transpersonala oraganizat de ARPT si în dec. 2006 modulul LAB PROFILE organizat de As training&coaching precum si modulul de PSIHOSOMATICA în 2007,organizat de Elena Francisc sub egida Asociatiei de Terapii Transpersonale.
În 2005 a initiat si organizat toate cele 12 seminarii de dezvoltare personala (prin tehnici neurolingvistice si experientiale) în Pitesti  sustinute de Trainerul NLP Daniel Bichis- Competent Consulting- Bucuresti,
Din 2006 a creat primul program educativ-recreativ: ALTERNATIVE PENTRU TIMPUL LIBER, program în cadrul caruia se organizeaza conferinte, workshopuri, traininguri, grupuri de dezvoltare personala, profesionala si spirituala,  o scoala de vara pentru copii cu vârste 10-14 ani, si multe altele.
Din 2006 este Practitioner NLP, Master- Practitioner NLP din anul 2007 si NLP Coach din august 2008 urmând toate aceste formari sub conducerea mentorului Daniel Bichis- Trainer si Coach NLP, cel care a creat una din primele firme de consultanta personala(coaching) din Bucuresti.
Ca hobby  îi plac delfinii, muzica de relaxare, comunicarea transpersonala si sa fie la curent cu informatii de ultima ora din domenii cât mai diverse.


 

Cine ii sta alaturi si o sustine in activitatea desfasurata? 

GREIERAS- ca sarea-n bucate
GEORGE- ucenicul rabdator
MIDA- pasarea Phoenix
BOGDAN- omul momentului
FLORIN- ochiul critic
MANU- eminenta soft
DARIA- ajutorul lui Mos Craciun\


             
… si lista va continua pe masura implicarii voastre.