Puterea cuvantului MULTUMESC

MULTUMESC este unul din cuvintele magice care iti schimba/reseteaza Viata atunci cand il rostesti fiind pe deplin atent/a la vibratia/efectele pe care le produce in tine la nivel celular, la nivel emotional, energetic si chiar dincolo de asta in actiunile tale.

Conform piramidei nivelurilor de constiinta (Piramida Constiintei de dr. David Hawkins) el se regaseste la nivelul 510 din 1000, nivelul Recunostintei si sta la baza aparitiei intamplarilor extraordinare si sincronicitatilor in Viata noastra. Tot vibratia cuvantului MULTUMESC genereaza/sta la baza starii de FERICIRE care are nivelul de 540 care este fundamentul starii de PACE deja la nivelul de 600.

Cand poti spune MULTUMESC?...

Tot timpul si la orice... dar nu mecanic. Ci mai degraba ca o mantra, ca o meditatie, sau cum spune Niculina Gheorghita:" spunând această afirmaţie lent ca şi cum ar intra în interiorul corpului vostru, ca şi cum ar face parte din voi" .

Si va provoc sa descoperiti ce efecte miraculoase produce sa spuneti MULTUMESC (sincer, profund, conectat) atunci cand cineva va acuza de ceva, sau va reproseaza diverse, cand o persoana va spune cuvinte grele cu vibratie joasa.

Sau cand gresiti ceva, spuneti-va MULTUMESC voua si situatiei... si consecintelor...

Si mai puteti spune MULTUMESC pentru toate acele experiente nefericite din Viata voastra, cele care v-au marcat, traumatizat, care v-au durut cumplit si pentru care, poate inca mai suferiti si in prezent.

Si pentru ca astazi 11 ianuarie este este celebrată Ziua Internațională a Cuvântului „Mulțumesc”, astazi sunt recunoscatoare cuvantului MULTUMESC...

- pentru vibratia lui inalta si pentru efectele pe care le produce.

- pentru ca imi permite rostindu-l sa imi exprim starea interioara

- pentru cum ma ajuta sa ma resetez cand nu imi place starea mea interioara (doar pentru ca inchid ochii si imi spun mie MULTUMESC de trei ori... multumesc tuturor celulelor mele pentru ceea ce fac pentru mine, multumesc mintii mele pentru ca imi semnaleaza ca am ceva de schimbat si multumesc sufletului meu pentru ca ma ghideaza intuitiv sa aleg aceasta cale simpla si eficienta de a-mi schimba starea interioara intr-una pozitiva, constructiva)

- pentru ca atunci cand il rostesc pentru ceea ce primesc schimb atat starea mea interioara, cat si vibratia a ceea ce primesc, precum si vibratia celui care ofera

- pentru ca am vazut cum se structureaza apa atunci cand ii spui MULTUMESC (o actiune magica)... si in noi este atata apa care poate fi structurata armonios...si pretutindeni in jur

- pentru ca uneori cand esti coplesit de Gratia lui Dumnezeu tot ce mai poti face/spune este acest simplu, firesc, dar atat de puternic: MULTUMESC - pentru ca este atat de simplu, puternic, eficient, magic...

- pentru felul in care acest cuvant MULTUMESC ma face sa ma simt conectata cu Viata insasi

- pentru ca iti schimba gandul, emotia, energia, actiunile, rezultatele, VIATA...

MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC!

Jurnalul Cristinei

ANXIETATEA este o stare accentuata de neliniste, in care asteptam sa se intample ceva rau sau simtim ca nu ne mai aflam in siguranta. Insa ea apare ca urmare fie a gandirii despre ceva neplacut ce s-a intamplat in trecut, fie legat de ceva neplacut care s-ar putea intampla in viitor. Este...

MULTUMESC este unul din cuvintele magice care iti schimba/reseteaza Viata atunci cand il rostesti fiind pe deplin atent/a la vibratia/efectele pe care le produce in tine la nivel celular, la nivel emotional, energetic si chiar dincolo de asta in actiunile tale.

Conform piramidei...

Am gasit o postare pe FB si citind-o am scris acest articol.

„Zilele trecute am tot auzit ca vine criza financiara si unii oameni chiar se gandesc intens la acest lucru.

Din cate am experimentat eu, criza nu este decat un moment de transformare care, pentru unii oameni este benefic...

Adesea in cabinet le spun oamenilor aceasta parabola pentru a-i ajuta sa constientizeze ca nu este deloc indiferent ce ganduri ne trec prin minte:

Un tip mergea la munca, asa cum facea zilnic si statea in metrou si gandea:

„nevasta-mea-i o proasta, ma scoate din sarite si mi-e sila...

18 ANI Bio Astro Med