Cine este specialistul care sta la baza activitatii "BioAstroMed”?

Cristina Mihaela Goanga

 

Nascuta in 1972 in Pitesti, absolventa a Liceului Nicolae Balcescu, apoi a Universitatii Spiru Haret, facultatea de Sociologie - Psihologie cu specializare in psihologie si sociologie.

Detine doua masterate: unul in Resurse Umane al Universitatii Pitesti si unul in Programare Neurolingvistica.

A organizat si condus vreme de 5 ani (1995 - 2000) filiala Pitesti a Societatii Romane de Radiestezie, unde a organizat si prima conferinta nationala de radiestezie si inforenergetica cu tema: LUMINA CUNOASTERII.

A fondat si a fost coautor al Revistei de radiesteziei si inforenergetica a filialei Pitesti: EXCELSIOR. A organizat si condus prima si singura sala de terapie radiestezica si inforenergetica din Pitesti, unde lucrau simultan in jur de 20 de terapeuti, precum si numeroase activitati cu caracter umanitar.

A initiat introducerea in Nomenclatorul de Meserii al Romaniei a meseriei de radiestezist inforenergetician.

In 1999 a organizat primele cursuri de astrologie din Pitesti in cadrul SRR Pitesti, lector invitat Dl. Alexandru Nicolici.

 

De aproape 20 ani activeaza in cadrul SC BIO ASTRO MED SRL unde a creat primul cabinet din Pitesti cu profil de medicina complementara, care isi continua si in prezent activitatea oferind servicii de consultanta pentru dezvoltare personala si life coaching NLP, terapii alternative diverse, consultanta astrologica, etc.

Evolutia personala cuprinde pe langa formarile clasice, cursurile de Radiestezie si Inforenergetica  gr.VI, cursuri de masaj, cursuri de Astrologie Natala, Karmica, Previzionala si Relationala, dar si toate cele 12 module de dezvoltare personala si formare in Programare Neurolinvistica organizate de Competent Consulting Bucuresti.

Pe langa acestea a absolvit in 2003 primul modul de Animaterapie si Psihoterapie Transpersonala organizat de ARPT si in decembrie 2006 modulul Lab Profile organizat de AS Training & Coaching, precum si modulul de psihosomatica in 2007, organizat de Elena Francisc sub egida Asociatiei de Terapii Transpersonale.

In 2005 a initiat si organizat toate cele 12 seminarii de dezvoltare personala (prin tehnici neurolingvistice si experientiale) in Pitesti sustinute de Trainerul NLP Daniel Bichis - Competent Consulting- Bucuresti.
Din 2006 a creat primul program educativ-recreativ din Pitesti: ALTERNATIVE PENTRU TIMPUL LIBER, program in cadrul caruia s-au organizat conferinte, workshopuri, traininguri, grupuri de dezvoltare personala, profesionala si spirituala,  o scoala de vara pentru copii cu varste 10-14 ani, si multe altele.

Din 2006 este Practitioner NLP, Master - Practitioner NLP din anul 2007 si NLP Coach din august 2008 urmand toate aceste formari sub conducerea mentorului Daniel Bichis - Trainer si Coach NLP, cel care a creat una din primele firme de consultanta personala (coaching) din Bucuresti.

 

Crede in educatia continua motiv pentru care s-a certificat si ca formator, consilier pentru dezvoltare personala si studiaza autodidact si nu numai The Work de Byron Katie, Noua Medicina Germana, EFT, Human Design si Cheile Genelor, etc.

 

Ca hobby ii plac cunoasterea omului, meditatiile, muzica de relaxare, comunicarea transpersonala si sa fie la curent cu informatii de ultima ora din domenii cat mai diverse.
Animalul reprezentativ este delfinul.

Servicii cabinet

 • Consultanta

  ♦ Pentru ca sunt situatii in care ai nevoie sa fii ascultat, inteles, acceptat, sprijinit, incurajat.
  ♦ Pentru ca un om informat face cat doi, si pentru ca mai multe minti genereaza solutii mai multe, mai bune, mai eficiente.
  ♦ Pentru ca ai nevoie sa iti descoperi nevoile, sa inveti sa le comunici si sa treci mai apoi sa iti implinesti dorintele, aspiratiile, visele.
  ♦ Pentru ca sunt momente in viata cand ai nevoie doar de confirmari.

 • LifeCoaching NLP

  ♦ Pentru ca iti doresti sa iti traiesti Viata si nu ca Viata sa te traiasca pe tine.
  ♦ Pentru ca iti place Magia in actiune si vrei sa descoperi Cine esti cu adevarat.
  ♦ Pentru ca iti doresti o viata sub semnul Excelentei, o Viata la superlativ, memorabila.
  ♦ Pentru ca Fericirea este un obiectiv real si nu doar un cuvant frumos.

 • Terapii

  ♦ Pentru ca nu iti place suferinta si vrei sa o elimini din viata ta.
  ♦ Pentru ca vrei sa intelegi care este cauza durerilor tale, cum functioneaza mecanismul minte-trup-suflet/constiinta.
  ♦ Pentru ca iti place sa previi si nu sa te tratezi, pentru ca vrei sa sti si sa practici acele tehnici simple si eficiente care sa te tina sanatos.
  ♦ Pentru ca sunt perioade in viata ta cand ai nevoie de un plus de energie.

 • Astrologie

  ♦ Pentru ca esti curios ce scrie in cartea vietii tale, ce anume iti rezerva destinul.
  ♦ Pentru ca vrei sa te cunosti ca sa poti sa beneficiezi la maximum de potentialul tau.
  ♦ Pentru ca vrei sa intelegi de ce ti se intampla una sau alta si sa poti schimba ceea ce nu iti place, sa intelegi logica Vietii si sa traiesti in Bucurie.
  ♦ Pentru ca esti fascinat de astre si vrei sa evoluezi prin aceasta cale de dezvoltare personala.

18 ANI Bio Astro Med