Cine este specialistul care sta la baza activitatii "BioAstroMed”?

Cristina Mihaela Goanga

Nascuta in 1972 in Pitesti, absolventa a Liceului Nicolae Balcescu, apoi a Universitatii Spiru Haret, facultatea de Sociologie - Psihologie cu specializare in psihologie si sociologie.

Detine doua masterate: unul in Resurse Umane al Universitatii Pitesti si unul in Programare Neurolingvistica.

Ultima formare profesionala este aceea ce COACH NLP, cu acreditare de Consilier in dezvoltare personala si cea de Formator.

 

Istoric evolutiv:

A constituit, organizat si condus vreme de 5 ani (1995 - 2000) filiala Pitesti a Societatii Romane de Radiestezie, filiala cu peste 600 de membrii activi si contizanti, la care se adaugau numerosi altii simpatizanti sau fosti cursanti.

 

A organizat prima Conferinta Nationala de radiestezie si inforenergetica cu tema: LUMINA CUNOASTERII, popularizand astfel aceasta forma de cunoastere catre publicul larg.

 

A fondat si a fost coautor al Revistei de radiesteziei si inforenergetica a filialei Pitesti: EXCELSIOR.

 

A organizat si condus prima si singura sala de terapie radiestezica si inforenergetica din Pitesti, unde lucrau simultan peste 20 de terapeuti, implicandu-se de asemenea si numeroase activitati cu caracter umanitar.

 

A initiat introducerea in Nomenclatorul de Meserii al Romaniei a meseriei de radiestezist inforenergetician.

 

In 1999 a organizat primele cursuri de Astrologie din Pitesti in cadrul SRR Pitesti, lector invitat Dl. Alexandru Nicolici.

 

Incepand cu 9 iunie1999 activeaza in cadrul SC BIO ASTRO MED SRL, care a fost primul cabinet din Pitesti cu profil de medicina complementara, unde isi continua si in prezent activitatea oferind, de peste 20 de ani, servicii de Consultanta pentru Dezvoltare Personala si Life Coaching NLP, terapii alternative diverse, consultanta astrologica, etc.

 

Evolutia personala cuprinde pe langa formarile clasice, cursurile de Radiestezie si Inforenergetica  gr.VI, cursuri de masaj, cursuri de Astrologie Natala, Karmica, Previzionala si Relationala, dar si toate cele 12 module de dezvoltare personala si formare in Programare Neurolinvistica organizate de Competent Consulting Bucuresti.

 

Pe langa acestea a absolvit in 2003 primul modul de Animaterapie si Psihoterapie Transpersonala organizat de ARPT si in decembrie 2006 modulul Lab Profile organizat de AS Training & Coaching, precum si modulul de psihosomatica in 2007, organizat de Elena Francisc sub egida Asociatiei de Terapii Transpersonale.

 

In 2005 a initiat si organizat toate cele 12 seminarii de dezvoltare personala (prin tehnici neurolingvistice si experientiale) in Pitesti sustinute de Trainerul NLP Daniel Bichis - Competent Consulting- Bucuresti.

 

Din 2006 a creat primul program educativ-recreativ din Pitesti: ALTERNATIVE PENTRU TIMPUL LIBER, program in cadrul caruia s-au organizat conferinte, workshopuri, traininguri, grupuri de dezvoltare personala, profesionala si spirituala,  o scoala de vara pentru copii cu varste 10-14 ani, meditatia in miscare... si multe altele.

 

Tot din 2006 este Practitioner NLP;  Master - Practitioner NLP din anul 2007 si NLP Coach din august 2008 urmand toate aceste formari sub conducerea mentorului Daniel Bichis - Trainer si Coach NLP, cel care a creat prima firma de consultanta personala (coaching) din Bucuresti.

 

Crede in educatia continua, motiv pentru care s-a certificat si ca Formator, Consilier pentru Dezvoltare Personala. Studiaza autodidact si nu numai, abordand cunoasterea in directii precum: The Work de Byron Katie, Noua Medicina Germana, EFT, Human Design si Cheile Genelor, etc.

 

Este extrem de activa si implicata in comunitatea online sustinand in continuarea dezvoltarea personala a celor care au trecut pragul cabinetului.

 

Din 2014 a creat un grup online privat de Practica a Recunostintei ca metoda de Evolutie Accelerata.

 

In 2019 a reluat activitatea de indrumator- facilitator in cadrul grupului de Meditatie in Miscare.

 

In 14 martie 2020 a fost parte din experienta maratonului Canal 33 Romania, care viza obtinerea unui record Guiness Book pentru cel mai lung talk show din lume. Recordul mondial al postului tv românesc a fost validat şi certificat de către Guinness World of Records.

 

Ca hobby este fascinata de cunoasterea omului, practica consecvent meditatia, ii place muzica de relaxare, comunicarea interpersonala - transpersonala, si de asemenea sa fie la curent cu informatii de ultima ora din domenii cat mai diverse.

 

Se defineste ca un OM caruia ii pasa si care este un etern student la scoala vietii; un explorator-experimentator, care studiaza ca sa inteleaga si mai apoi aplica ca sa verifice ce functioneaza si ce nu functioneaza, devenind astfel un expert in cunoasterea omului si a legilor de functionare a vietii.

Animalul reprezentativ este delfinul.

Servicii cabinet

 • Consultanta

  ♦ Pentru ca sunt situatii in care ai nevoie sa fii ascultat, inteles, acceptat, sprijinit, incurajat.
  ♦ Pentru ca un om informat face cat doi, si pentru ca mai multe minti genereaza solutii mai multe, mai bune, mai eficiente.
  ♦ Pentru ca ai nevoie sa iti descoperi nevoile, sa inveti sa le comunici si sa treci mai apoi sa iti implinesti dorintele, aspiratiile, visele.
  ♦ Pentru ca sunt momente in viata cand ai nevoie doar de confirmari.

 • LifeCoaching NLP

  ♦ Pentru ca iti doresti sa iti traiesti Viata si nu ca Viata sa te traiasca pe tine.
  ♦ Pentru ca iti place Magia in actiune si vrei sa descoperi Cine esti cu adevarat.
  ♦ Pentru ca iti doresti o viata sub semnul Excelentei, o Viata la superlativ, memorabila.
  ♦ Pentru ca Fericirea este un obiectiv real si nu doar un cuvant frumos.

 • Terapii

  ♦ Pentru ca nu iti place suferinta si vrei sa o elimini din viata ta.
  ♦ Pentru ca vrei sa intelegi care este cauza durerilor tale, cum functioneaza mecanismul minte-trup-suflet/constiinta.
  ♦ Pentru ca iti place sa previi si nu sa te tratezi, pentru ca vrei sa sti si sa practici acele tehnici simple si eficiente care sa te tina sanatos.
  ♦ Pentru ca sunt perioade in viata ta cand ai nevoie de un plus de energie.

 • Astrologie

  ♦ Pentru ca esti curios ce scrie in cartea vietii tale, ce anume iti rezerva destinul.
  ♦ Pentru ca vrei sa te cunosti ca sa poti sa beneficiezi la maximum de potentialul tau.
  ♦ Pentru ca vrei sa intelegi de ce ti se intampla una sau alta si sa poti schimba ceea ce nu iti place, sa intelegi logica Vietii si sa traiesti in Bucurie.
  ♦ Pentru ca esti fascinat de astre si vrei sa evoluezi prin aceasta cale de dezvoltare personala.

18 ANI Bio Astro Med