Cine suntem

De peste 20 ani va ascultam, va ghidam / indrumam si impreuna reusim, sa intelegem ca orice incercare, pe care viata ne-o ofera, e o noua poarta catre evolutie. Cum fiecare problema are cel putin o solutie, noi va stam alaturi si va ajutam sa o gasiti pe cea care vi se potriveste cel mai bine. Succesele si reusitele voastre au fost si sunt o continua sursa de inspiratie si motivatie pentru noi.

 

Pentru toti acesti ani minunati in care am avut sansa de-a va fi cunoscut, va multumim si va suntem profund recunoscatori.

 

BioAstroMed a aparut in iunie 1999 ca o materializare a nevoii declarate a alternativei la medicina clasica. Intr-o perioada in care medicina se adreseaza trupului si simptomelor sale, tot mai multi oameni constientizeaza ca au nevoie de o abordare holistica prin intermediul careia sa descopere si sa rezolve cauzele acestora. Iar acest lucru devine posibil daca în completarea cunoasterii medicale actuale se aduc informatii din zona psihologiei, sociologiei, spiritualului, etc.

 

BioAstroMed a indraznit sa fie primul cabinet deschis in Pitesti cu acest profil si a atras rapid atentia celor ce cautau solutii si rezolvari la problemele lor. Profesionalismul abordarii situatiilor de viata cu care se confruntau clientii nostri ne-au adus in scurta vreme o recunoastere locala si nu numai.

 

Calitatea serviciilor oferite este deja marca BioAstroMed; cei peste 20 ani de experienta si numarul continuu crescator al cererilor rezolvate în cabinetul nostru, ne recomanda ca profesionisti in domenii extrem de pretentioase, cum sunt cele ale sanatatii, ale evolutiei personale, profesionale si spirituale.

 

BioAstroMed este locul unde problemele / situatiile de viata cu care va confruntati se transforma in solutii de calitate pentru ca astfel viata dvs. sa fie o viata fericita, implinita, prospera.

Servicii cabinet

 • Consultanta

  ♦ Pentru ca sunt situatii in care ai nevoie sa fii ascultat, inteles, acceptat, sprijinit, incurajat.
  ♦ Pentru ca un om informat face cat doi, si pentru ca mai multe minti genereaza solutii mai multe, mai bune, mai eficiente.
  ♦ Pentru ca ai nevoie sa iti descoperi nevoile, sa inveti sa le comunici si sa treci mai apoi sa iti implinesti dorintele, aspiratiile, visele.
  ♦ Pentru ca sunt momente in viata cand ai nevoie doar de confirmari.

 • LifeCoaching NLP

  ♦ Pentru ca iti doresti sa iti traiesti Viata si nu ca Viata sa te traiasca pe tine.
  ♦ Pentru ca iti place Magia in actiune si vrei sa descoperi Cine esti cu adevarat.
  ♦ Pentru ca iti doresti o viata sub semnul Excelentei, o Viata la superlativ, memorabila.
  ♦ Pentru ca Fericirea este un obiectiv real si nu doar un cuvant frumos.

 • Terapii

  ♦ Pentru ca nu iti place suferinta si vrei sa o elimini din viata ta.
  ♦ Pentru ca vrei sa intelegi care este cauza durerilor tale, cum functioneaza mecanismul minte-trup-suflet/constiinta.
  ♦ Pentru ca iti place sa previi si nu sa te tratezi, pentru ca vrei sa sti si sa practici acele tehnici simple si eficiente care sa te tina sanatos.
  ♦ Pentru ca sunt perioade in viata ta cand ai nevoie de un plus de energie.

 • Astrologie

  ♦ Pentru ca esti curios ce scrie in cartea vietii tale, ce anume iti rezerva destinul.
  ♦ Pentru ca vrei sa te cunosti ca sa poti sa beneficiezi la maximum de potentialul tau.
  ♦ Pentru ca vrei sa intelegi de ce ti se intampla una sau alta si sa poti schimba ceea ce nu iti place, sa intelegi logica Vietii si sa traiesti in Bucurie.
  ♦ Pentru ca esti fascinat de astre si vrei sa evoluezi prin aceasta cale de dezvoltare personala.

18 ANI Bio Astro Med