Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul nostru. Va rugam sa alegeti daca sunteti de acord sa acceptati cookie-uri de pe site-ul nostru.
+40.744.493.610 bioastromed@gmail.com Facebook

Bio Astro Med, cine suntem

Prezentare cabinet consiliere psihologica

De aproape 25 de ani va ascultam, va ghidam / indrumam si impreuna reusim, sa intelegem ca orice incercare, pe care viata ne-o ofera, e o noua poarta catre evolutie. Cum fiecare problema are cel putin o solutie, va stam alaturi si va ajutam sa o gasiti pe cea care vi se potriveste cel mai bine. Succesele si reusitele voastre au fost si sunt o continua sursa de inspiratie si motivatie pentru noi.


Pentru toti acesti ani minunati in care am avut sansa de-a va fi cunoscut, va multumim si va suntem profund recunoscatori.


BioAstroMed a aparut in iunie 1999 ca o materializare a nevoii declarate a alternativei la medicina clasica. Intr-o perioada in care medicina se adreseaza trupului si simptomelor sale, tot mai multi oameni constientizeaza ca au nevoie de o abordare holistica prin intermediul careia sa descopere si sa rezolve cauzele acestora. Iar acest lucru devine posibil daca în completarea cunoasterii medicale actuale se aduc informatii din zona psihologiei, sociologiei, spiritualului, etc.


BioAstroMed a indraznit sa fie primul cabinet deschis in Pitesti cu acest profil si a atras rapid atentia celor ce cautau solutii si rezolvari la problemele lor. Profesionalismul abordarii situatiilor de viata cu care se confruntau clientii nostri ne-au adus in scurta vreme o recunoastere locala si nu numai.


Calitatea serviciilor oferite este deja marca BioAstroMed; cei aproape 25 de ani de experienta si numarul continuu crescator al cererilor rezolvate în cabinetul nostru, ne recomanda ca profesionisti in domenii extrem de pretentioase, cum sunt cele ale sanatatii, ale evolutiei personale, profesionale si spirituale.


BioAstroMed este locul unde problemele / situatiile de viata cu care va confruntati se transforma in solutii de calitate pentru ca astfel viata dvs. sa fie o viata fericita, implinita, prospera.


Misiunea asumata


BioAstroMed isi propune sa contribuie activ la evolutia tuturor celor care conform legii rezonantei sunt atrasi si ajung din "intamplare" sau la recomandare sa ne treaca pragul; precum si la dezvoltarea continua a comunitati pitestene datorita faptului ca aceasta a fost principala motivatie pentru aparitia cabinetului.

In Pitesti traim, aici muncim, ne petrecem timpul liber, aici ne crestem copiii... si tocmai de aceea nu ne este deloc indiferent. Acesta este motivul care ne face sa ne asumam responsabilitatea ca lumea in care traim sa fie mai buna. Prin ceea ce suntem, stim si facem, prin intentiile, credintele si convingerile noastre, prin abilitatile si competentele pe care vi le punem la dispozitie facilitam transformarea si schimbarea mediului in care traim intr-o oaza a bucuriei, a pacii, a implinirii si impartasirii. Ne dorim sa fim alaturi de oameni si sa-i sprijinim in acel moment delicat din viata lor in care au nevoie de solutii, repere, modele.


Ce ne propunem:
♦ sa va oferim clipe de liniste si relaxare in toata agitatia si stresul cotidian;

♦  sa promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine, acceptare;

♦ sa va respectam intimitatea si confidentialitatea;

♦ sa cream un mediu armonios propice dezvoltarii potentialului si realizarii personale;

♦ sa satisfacem si chiar sa depasim cerintele clientilor nostrii prin promptitudine, eficienta si calitatea serviciilor oferite, punand pasiune in ceea ce facem;

♦ sa dezvoltam continuu  portofoliul de servicii conform cerintelor clientilor nostri, formuland solutii creative pe care sa le transpunem in fapte concrete,  astfel incat oferta noastra sa fie pentru ei alegerea naturala;

♦ sa promovam o atitudine pozitiva, optimista, plina de incredere si responsabilitate bazata pe valori cum ar fi integritate, libertate, respect.


Si pentru ca stim ca PERFECTIUNEA este imposibila, ne angajam la EXCELENTA!