Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul nostru. Va rugam sa alegeti daca sunteti de acord sa acceptati cookie-uri de pe site-ul nostru.
+40.744.493.610 bioastromed@gmail.com Facebook

Cine este specialistul care sta la baza activitatii BioAstroMed?

Mi s-a spus in multe feluri de-a lungul timpului, de la “mica vrajitoare” la consilier spiritual, psihomag, la psiholoaga mea…dar dincolo de formarile mele, sunt dintotdeauna un om caruia ii pasa, care observa, care intelege, care ii sustine si ghideaza pe cei care vor sa se ajute, pe cei care vor sa creasca, sa evolueze. Pentru aceasta practic starea de Prezenta si caut dialogul natural si firesc, imi valorizez maxim experienta acumulata si darurile native pentru ca este stiut faptul ca “doua minti fac mai mult decat una singura”; de aceea mottoul meu este:” Impreuna totul este mai usor si mai frumos!”


Sunt Cristina Mihaela Goanga

Nascuta in 1972 in Pitesti, absolventa a Liceului Nicolae Balcescu, apoi a Universitatii Spiru Haret, facultatea de Sociologie - Psihologie cu specializare in psihologie si sociologie.

Detin doua masterate: unul in Resurse Umane al Universitatii Pitesti si unul in Programare Neurolingvistica.

Ultima formare profesionala este aceea ce COACH NLP, cu acreditare de Consilier in dezvoltare personala si cea de Formator.


Istoric evolutiv:

Am constituit, organizat si condus vreme de 5 ani (1995 - 2000) filiala Pitesti a Societatii Romane de Radiestezie, filiala cu peste 600 de membrii activi si contizanti, la care se adaugau numerosi altii simpatizanti sau fosti cursanti.


Am organizat prima Conferinta Nationala de radiestezie si inforenergetica cu tema: LUMINA CUNOASTERII, popularizand astfel aceasta forma de cunoastere catre publicul larg.


Am fondat si a fost coautor al Revistei de radiesteziei si inforenergetica a filialei Pitesti: EXCELSIOR.


Am organizat si condus prima si singura sala de terapie radiestezica si inforenergetica din Pitesti, unde lucrau simultan peste 20 de terapeuti, implicandu-se de asemenea si numeroase activitati cu caracter umanitar.


Am initiat introducerea in Nomenclatorul de Meserii al Romaniei a meseriei de radiestezist inforenergetician.


In 1999 am organizat primele cursuri de Astrologie din Pitesti in cadrul SRR Pitesti, lector invitat Dl. Alexandru Nicolici.


Incepand cu 9 iunie1999 activez in cadrul SC BIO ASTRO MED SRL, care a fost primul cabinet din Pitesti cu profil de medicina complementara, undema gasiti si in prezent, oferindu-va servicii de Consultanta pentru Dezvoltare Personala si Life Coaching NLP, terapii alternative diverse, consultanta astrologica si nu numai; solutii simple si eficiente la problemele cu care Viata ne provoaca sa ne autodepasim conditia, sa evoluam continuu.


Evolutia personala cuprinde pe langa formarile clasice, cursurile de Radiestezie si Inforenergetica  gr.VI, cursuri de masaj, cursuri de Astrologie Natala, Karmica, Previzionala si Relationala, dar si toate cele 12 module de dezvoltare personala si formare in Programare Neurolinvistica organizate de Competent Consulting Bucuresti.


Pe langa acestea am absolvit in 2003 primul modul de Animaterapie si Psihoterapie Transpersonala organizat de ARPT si in decembrie 2006 modulul Lab Profile organizat de AS Training & Coaching, precum si modulul de psihosomatica in 2007, organizat de Elena Francisc sub egida Asociatiei de Terapii Transpersonale.


In 2005 am initiat si organizat toate cele 12 seminarii de dezvoltare personala (prin tehnici neurolingvistice si experientiale) in Pitesti sustinute de Trainerul NLP Daniel Bichis - Competent Consulting- Bucuresti.


Din 2006 am creat primul program educativ-recreativ din Pitesti: ALTERNATIVE PENTRU TIMPUL LIBER, program in cadrul caruia s-au organizat conferinte, workshopuri, traininguri, grupuri de dezvoltare personala, profesionala si spirituala,  o scoala de vara pentru copii cu varste 10-14 ani, meditatia in miscare... si multe altele.


Tot din 2006 am finalziat formarea mea ca Practitioner NLP;  Master - Practitioner NLP din anul 2007 si NLP Coach din august 2008 urmand toate aceste formari sub conducerea mentorului Daniel Bichis - Trainer si Coach NLP, cel care a creat prima firma de consultanta personala (coaching) din Bucuresti.


Cred in educatia continua, motiv pentru care m-am certificat si ca Formator si Consilier pentru Dezvoltare Personala. Studiez continuu, pentru ca de cand ma stiu am fost fascinata de cunoastere si de modalitatile de manifestare ale Vietii si ale oamenilor, societatii, etc. De aceea am abordat cunoasterea si in directii precum: The Work de Byron Katie, Noua Medicina Germana, EFT, Human Design si Cheile Genelor, samanism, etc.


Mi se spune ca sunt extrem de activa si implicata in comunitatea online, si fac asta pentru a sustine in continuarea dezvoltarea personala si evolutia celor care au trecut pragul cabinetului, celor cu care Viata mi-a facut onoarea sa ne intalneasca pe drumul destinului nostru.


Din 2014 am creat un grup online privat de Practica a Recunostintei, ca metoda de Evolutie Accelerata, care a functionat neintrerupt vreme de 7 ani, fiind o resursa de exceptie pentru toti membrii lui, mai ales in vremurile pandemiei din 2020.


In 2019 am reluat activitatea de indrumator- facilitator in cadrul grupului de Meditatie in Miscare, grup care dupa 9 luni si-a atins maturitatea si a carui activitate a incetat, nemaifiind reluata datorita situatiei exceptionale din timpul pandemiei..


In 14 martie 2020 am fost parte din experienta maratonului Canal 33 Romania, care viza obtinerea unui record Guiness Book pentru cel mai lung talk show din lume. Recordul mondial al postului tv românesc a fost validat şi certificat de către Guinness World of Records. M-am bucurat ca am dat curs acestei invitatii, mai ales cand am realizat ca am raspuns unei oportunitati de a sustine comunitatea fix inaintea declararii starii de urgenta.


Din martie 2022 am organizat o formare in Practica Samanismului sub indrumarea lui Dan Ciubotaru, si am creat un "grup de tobe", primul de acest fel in Pitesti, in care se imbina armonios folosirea puterii intentiei cu cel mai important instrument de practica din samanism: Calatoria samanica.


Ca hobby sunt fascinata de cunoasterea omului, practic consecvent meditatia, imi place muzica de relaxare, comunicarea interpersonala - transpersonala, si de asemenea sa fiu la curent cu informatii de ultima ora din domenii cat mai diverse.


Ma definesc ca un OM caruia ii pasa si care este un etern student la scoala vietii; un explorator-experimentator, care studiaza ca sa inteleaga si mai apoi aplica ca sa verifice ce functioneaza si ce nu functioneaza, devenind astfel un expert in cunoasterea omului si a legilor de functionare a vietii.

Animalul reprezentativ este delfinul.Culoarea preferata violet cardinal. Floarea care ma fascineaza este margaritarul.Si sunt profund recunoscatoare pentru toate binecuvantarile Vietii.