Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul nostru. Va rugam sa alegeti daca sunteti de acord sa acceptati cookie-uri de pe site-ul nostru.
+40.744.493.610 bioastromed@gmail.com Facebook

18 ani de BioAstroMed...

Imi aduc aminte si acum cum am inceput.

Era dupa cursul de astrologie previzionala, cand analizandu-mi harta anului, am vazut doua evenimente majore care aveau potentialul sa se intample. Initial am crezut ca fiind incepatoare in ale astrologiei previzionale, „vad” ceea ce imi doream sa se intample... asa ca am mers la profesor sa verific.

Si aici citez:” Este ceva ce astepti de 7 ani sa se intample si mai ai doar o fereastra de oportunitate de 3 zile, pe care daca nu o valorizezi o sa mai astepti inca 7 ani pentru urmatoarea.” Pentru mine aceste vorbe aveau sens, pentru ca erau fix 7 ani de cand destinul meu intrase in slujba oamenilor, pentru alinarea/rezolvarea problemelor de sanatate/viata cu care se confruntau.

Cum BioAstroMed exista din 1999, este logic ca nu am ratat fereastra de oportunitate si astfel in doar 3 zile... Uneori mi se pare ca viata e ca o poveste, o poveste in care magia si miracolul sunt firesti... Asa ca, exact ca in povesti, in doar 3 zile s-a materializat ceea ce avea sa devina mai tarziu „o oaza”(asa primisem raspunsul la o intrebare pe care o adresam lui Dumnezeu, despre ce vrea sa fac cu viata mea intru’ Slava Sa. Raspunsul simplu:”Fa o oaza”, nu a avut sens atunci pentru mine ci mult mai tarziu cand serbam 10 ani de BioAstroMed si cand mai multe persoane au folosit fix acest cuvant, „OAZA”, pentru a descrie ce inseamna pentru ele faptul ca exista acest cabinet).

Am fost indrumata, ghidata, ajutata in acest demers de „vazuti si nevazuti”, carora le sunt profund recunoscatoare, pentru ca fiecare a contribuit, ca intr-un joc de puzzle, la nasterea acestui loc intru’ care Dumnezeu a binevoit. Uneori nu intelegeam de ce lucrurile luau asa o turnura, ca mai apoi in timp sa descopar ca totul se intampla in mod perfect.

In 1999 o asemenea initiativa era mai mult decat curajoasa, era o noutate din toate punctele de vedere, pentru ca oferea alternative celor care se blocau in cautarile lor, pentru ca oferea seriozitate, calitate, solutii inovatoare, dar mai ales oferea incredere si speranta.

Si pe masura ce timpul a trecut, am „crescut” cu fiecare persoana care ne-a deschis usa, cu fiecare situatie de viata care ma provoca (uneori sa fac imposibilul posibil), am evoluat pentru ca m-am simtit onorata si totodata responsabilizata pentru toata increderea acordata, celor care se adresau cabinetului, celor care ma recomandau. Am simtit ca primesc atat de mult in toti acesti ani, incat tot timpul m-am preocupat sa gasesc noi modalitati despre cum pot sa aduc si mai multa valoare in viata oamenilor.

Asa a aparut o noua directie, cea in care ma axam pe educatie/informare si care s-a numit: „Alternative pentru Timpul Liber”.

Si aici am fost un „pionier” pentru ca timp de 6 ani am facut dezvoltare personala in Pitesti (conferinte, workshopuri, grupuri de dezvoltare personala, tabere, scoala de vara, grupul de Pilates si Zumba, etc), atunci cand inca acest termen nu era consacrat ca acum.

Si daca la aniversarea de 10 ani de BioAstroMed am primit confirmarea ca reusisem sa implinesc ceea ce cerusem, firesc am intrebat:”Doamne, si de aici incotro?...” Si raspunsul nu a intarziat sa apara:”Si acum, BUCURA-TE!”

Parea simplu ce mi se cerea de data asta, dar simteam ca nu e asa...

Prima „misiune” imi luase 5 ani, a doua cea cu „oaza” imi luase 10... si am simtit ca asta imi va lua cel putin 20.

Marturisesc ca deja au trecut 8 ani de cand lucrez sustinut la acest „BUCURA-TE!” si descopar noi si noi ipostaze, care imi confirma ca mai am mult pana sa pot spune cu tot sufletul:”Savarsitu-s-a!”. Dar imi face placere sa am asa un obiectiv, si am sa lucrez la el pana il implinesc, pentru ca stiu ca lucruri bune se vor intampla in cursul acestui proces, pentru mine si pentru cei cu care interactionez.

Deci, astazi sunt 18 ani de BioAstroMed, o varsta la care serbam „majoratul” (sfarsitul copilariei si inceputul maturitatii), iar pentru mine acest moment ma face sa va intreb:

Ce inseamna pentru voi BioAstroMed?...

Iar eu va promit ca fiecare raspuns va fi binevenit, ca voi extrage astfel informatii pretioase despre directia de evolutie, pentru ca „majoratul” inseamna asumarea responsabilitatii, inseamna integrarea in social, inseamna sa realizezi ca „asteptarile” cresc, etc. Iar acest „etc.” inseamna ca va astept/va invit/va rog pe voi sa imi spuneti ce si cum din perspectiva voastra, pentru ca BioAstroMed nu inseamna doar „Cristina”(cum spun adesea multe persoane cu care am interactionat), ci pentru mine inseamna scop si sens, inseamna relationare, comunicare, inseamna sa impactezi si sa inspiri oamenii cu care interactionezi, sa faci o diferenta, sa creezi o experienta memorabila... „etc.” 