Ce ar fi, cum ar fi...

Jurnalul Cristinei se vrea a fi tot un instrument de dezvoltare personala cumuland informatii diverse care sa satisfaca dorintele si cerintele atat de clar exprimate de voi in randurile de mai jos:

 

Ce credeti ca va curpinde acest Jurnal?...

 

Rose Rose: Realizarile tale in cabinet, referitoare la "pacienti"( evolutia lor).

Ardeleanu Liliana: o sa ne povestesti despre intamplarile care ti-au mers la suflet in cabinet, fara sa dai detalii despre persoane.

Adriana Mitu: Felicitari pentru noul site! De abia astept sa-l vad. Hmmm...in jurnalul Cristinei vom citit experiente de viata, momente personale de AHA si ceva-ceva interesant (simt ceva cu povesti). Zic bine?

Paul Cosmin Enachescu: Buna seara. Cred ca veti atinge, printre alte informatii, aspecte cu privire la perseverenta si tenacitatea de care ati dat dovada.

Carmen Ispaseanu: Vei scrie despre realizarile oamenilor frumosi pe care "i-ai desavarsit", si despre cum duc ei mai departe lumina ta.

Violeta Balan: Banuiesc ca nu va lipsi rubrica, Cred ca in aceasta zi Dumnezeu vrea sa stii ca...pentru ca oamenii au nevoie de modele, exemple si indrumare.

Glava Liliana: Felicitari pentru idee! Nu vreau sa fac presupuneri pt ca orice vei scrie in jurnal va fi cu siguranta f. interesant, util si placut sufletului meu! Nici nu poate fi un premiu mai pretios decat ce ne vei transmite tu prin felul minunat in care comunici cu noi. Eu consider ca am primit deja premiul. Astept cu nerabdare. Succesul va fi deplin. Iti multumesc si te iubesc.

Danna Dny: Felicitari Cris!!! Viata ta in cateva cuvinte!!! Un mod de a ne intari si motiva sa trecem peste orice obstacol in viata.

Carmen Isabela Nesu: Bafta multa si imbratisez cu drag ideea ta. Cred ca mi-ar placea sa citesc despre cum te vor ajuta oamenii care isi vor lasa particelele din suflet la tine in cabinet, in evolutia... in implinirea ... in desavarsirea ta.
Alexandru Nica: Dupa o zi, seara cand se apropie noaptea (un sfetnic bun) sa impartasesti experienta zilei filtrata prin propria intelepciune.

Marilena Spinei: Felicitari! Cred ca ne vei impartasi evenimente, experiente, trairi din viata ta si din tot ce ai experimentat la cabinet! Alaturi de tine si de tot ce ne vei transmite, vom deveni mai buni, mai intelepti...! Invatam unii de la altii. Eu iti multumesc pentru tot!

Katana Marilena: Acest site este deja un cadou pentru noi toti care te cunoastem si care ti-am trecut pragul! Sunt convinsa ca va avea si multe "provocari"!

Daniela Geta Raducanu: LA SFARSITUL ANULUI TRECUT AI SCRIS CU MANA STANGA CUM VA FI ANUL 2016. In Jurnal cred ca vei descrie pas cu pas cum se desfasoara anul 2016 exact asa cum ai scris tu cu mana stanga. SUCCES!

Maria Mihailescu: Pentru mine noul site BioAstroMed va revolutiona gandirea pozitiva, intarirea si inaltarea spirituala, mentala. Ne vei invata cu stinta, pricepe si rabdare cum sa iesim din situatii dificile si muuuulte altele. Succes.

Ionela Ionita: Cei mai castigati suntem noi, cei care te urmarim si pe care ne ajuti sa evoluam! Multumesc pentru ca te-am gasit, chiar si virtual! Subiect = spiritualitate, evolutie, spirit?

Monica Negoi: Acest site va contine printre altele, realizarile pe care le aveti. Veti scrie despre oamenii frumosi care este suficient sa calce pragul cabinetului, sa va sculte si sa plece schimbati sau sa inceapa schimbarea in bine. Cred ca va contine si multe povesti ale altor persoane, fara nume in ideea de a ne motiva pe noi cititorii. Asteptam cu drag.

Liliana Bunea: Sa fie cu noroc lansarea site-ului! Fiind vorba de un jurnal, eu cred ca vei prezenta experientele, feed-backurile, trairile, gandurile, invataturile, reusitele, provocarile de zi cu zi, felul in care se se imbogateste fiecare om, cum evolueaza, identificarea ta cu BioAstroMed. Multa bafta!

Cotet Cristina: Buna dimineta. Cred ca va cuprinde subiectele la care ai meditat zilnic.

Oly Olimpia: Buna dimineata. Avand in vedere ca toate experientele au o latura spirituala si duc spre evolutie, scrie tot, cuvintele suporta. Succes!

Mihaela Grigorescu: Cred ca va avea un mesaj de recunostinta , pornind de la experientele proprii, corelate cu ale pacientilor care au practicat recunostinta.

Dobre Catalin: O pagina alba " :)-pentru curiosi.

Alina Capraru: Eu cred ca va contine situatii de viata cu care te intalnesti zilnic, fara nume sau detalii, generalizat, insa continand material 'deep' care sa ne ajute pe toti sa ne redescoperim si sa privim altfel asupra provocarilor vietii.

Grosu Elena: Felicitari, eu cred ca veti transmite ceea ce va spune Sinele Divin in raport cu vibratia zilei.

Iulia Lavinia Stinga: In " Jurnalul Cristinei" cred ca vom descoperi recunostinta ta fata de toate provocarile si miracolele pe care le traiesti...

Corina Visan: Cred ca vor fi in jurnalul tau cazurile pe care tu le-ai rezolvat cu brio, cazurile de care tu esti mandra si anume: acele cazuri din care au iesit persoane mai puternice, mai sigure pe ele, pregatire sa intampine altfel viata si care nu in ultimul rand nu sunt dependente de tine. Eu cred ca aceste realizari te reprezinta pe tine.Multumesc pentru ca din mine ai reusit sa faci o astfel de persoana. Felicitari!

Marilena Ujvarosi: Dincolo de ce spune unul sau altul cred ca e potrivit sa faci ceea ce simti. Ceea ce te indeamna inima sa faci caci in acest fel nu vei putea gresi niciodata si evolutia vine ca o consecinta a alegerilor tale in acord cu Sinele tau Inalt.

Ramona Nicolae: "Povesti cu talc" ... inspirate din experienta proprie ?! Avem atatea de invatat de la tine! Succes! .. si Multumesc!

Iuliana Tudose: Sigur vor fii informatii din medicina vizavi de sanatatea noastra, medicina traditionala, si mai putin traditionala, dar si relatia noastra cu mediul in care traim si influentele reciproce, astrologie, psihologie; in general despre viata sanatoasa pe care ar trebui sa o avem! Pe scurt: minte sanatoasa intr-un corp sanatos!

Jurnalul Cristinei

Cele doua mari directii pe care oamenii le urmeaza in viata sunt acumularea care duce la bogatie si relationarea care duce la implinire/ fericire. Amandoua sunt importante si cata vreme „dam Cezarului ce-i al Cezarului, si lui Dumnezeu ce e al  lui Dumnezeu”, totul este...

Imi aduc aminte si acum cum am inceput.

Era dupa cursul de astrologie previzionala, cand analizandu-mi harta anului, am vazut doua evenimente majore care aveau potentialul sa se intample. Initial am crezut ca fiind incepatoare in ale astrologiei previzionale, „vad” ceea ce imi doream sa...

MULTUMESC este unul din cuvintele magice care iti schimba/reseteaza Viata atunci cand il rostesti fiind pe deplin atent/a la vibratia/efectele pe care le produce in tine la nivel celular, la nivel emotional, energetic si chiar dincolo de asta in actiunile tale.

Conform piramidei...

Ma numesc Octav Grigorescu...

18 ANI Bio Astro Med