21 cifra magica...

9 iunie este Ziua Internationala a Prieteniei... si este ziua cand acum 21 de ani a fost creat BioAstroMed, acel loc magic unde ne intalnim fata in fata, pentru ca impreuna sa facem sa ne fie mai usor si mai frumos.

Ma bucur si sunt profund recunoscatoare, ca in acesti 21 de ani, am reusit sa transform BioAstroMed intr-un prieten de nadejde, intr-un loc prietenos si familiar, intr-un loc unde sa poti trai starea de Prietenie, Impartasire, Intelegere, Relaxare, Compasiune, Sprijin, Acceptare; un loc in care sa poti beneficia de o transformare existentiala; un loc in care pun in actiune rugaciunea mea preferata care este in egala masura si crezul meu:

 

Mantra lui Dalai Lama

Sunt vie,

Am o viata pretioasa

Si nu am de gind sa o irosesc.

Imi voi folosi toata energia ca sa ma dezvolt,

Ca sa imi deschid inima catre ceilalti.

 

Fie ca prin tot ce Intentionez, gandesc, spun sau fac... sa pot sa imi aduc contributia la scaderea gradului de suferinta al tuturor fiintelor si la cresterea starii lor de bine, de fericire, implinire, pace si armonie!

 

Va multumesc cu maxima recunostinta tuturor celor care, ati facut sa existe acest loc magic numit BioAstroMed!

Jurnalul Cristinei

Jurnalul Cristinei se vrea a fi tot un instrument de dezvoltare personala cumuland informatii diverse care sa satisfaca dorintele si cerintele atat de clar exprimate de voi in randurile de mai jos:

 

Ce credeti ca va curpinde acest Jurnal?...

 ...

Astazi citind un articol despre generatia fulgilor de nea... am realizat ca aceasta atitudine de hiperprotectie pe care parintii o dezvolta tot mai mult fata de copii lor poate veni si din faptul ca alegem sa ne tratam copii ca pe niste proprietati.

Sa...

Am gasit pe FB un text ce era semnat  Tamara Arkhipova care a fost inspirator pentru mine, si pe modelul caruia am simtit sa va impartasesc ca:

 

Nu demult, visam ca pot fi placuta de toata lumea, ca pot castiga acceptarea si iubirea celorlalti.

Acum, realizez ca tot ce imi...

"Singuratatea este incaperea in care Dumnezeu ne acorda audienta"- Parintele Constantin Galeriu

Ce frumos formulat...
Sper ca aceasta postare sa ii ajute mai ales pe toti aceia care se sperie de singuratate, care sunt in stare sa faca o multime de compromisuri de frica sa nu ramana...

18 ANI Bio Astro Med