Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul nostru. Va rugam sa alegeti daca sunteti de acord sa acceptati cookie-uri de pe site-ul nostru.
+40.744.493.610 bioastromed@gmail.com Facebook

21 cifra magica...

9 iunie este Ziua Internationala a Prieteniei... si este ziua cand acum 21 de ani a fost creat BioAstroMed, acel loc magic unde ne intalnim fata in fata, pentru ca impreuna sa facem sa ne fie mai usor si mai frumos.

Ma bucur si sunt profund recunoscatoare, ca in acesti 21 de ani, am reusit sa transform BioAstroMed intr-un prieten de nadejde, intr-un loc prietenos si familiar, intr-un loc unde sa poti trai starea de Prietenie, Impartasire, Intelegere, Relaxare, Compasiune, Sprijin, Acceptare; un loc in care sa poti beneficia de o transformare existentiala; un loc in care pun in actiune rugaciunea mea preferata care este in egala masura si crezul meu:


Mantra lui Dalai Lama

Sunt vie,

Am o viata pretioasa

Si nu am de gind sa o irosesc.

Imi voi folosi toata energia ca sa ma dezvolt,

Ca sa imi deschid inima catre ceilalti.


Fie ca prin tot ce Intentionez, gandesc, spun sau fac... sa pot sa imi aduc contributia la scaderea gradului de suferinta al tuturor fiintelor si la cresterea starii lor de bine, de fericire, implinire, pace si armonie!


Va multumesc cu maxima recunostinta tuturor celor care, ati facut sa existe acest loc magic numit BioAstroMed!