21 cifra magica...

9 iunie este Ziua Internationala a Prieteniei... si este ziua cand acum 21 de ani a fost creat BioAstroMed, acel loc magic unde ne intalnim fata in fata, pentru ca impreuna sa facem sa ne fie mai usor si mai frumos.

Ma bucur si sunt profund recunoscatoare, ca in acesti 21 de ani, am reusit sa transform BioAstroMed intr-un prieten de nadejde, intr-un loc prietenos si familiar, intr-un loc unde sa poti trai starea de Prietenie, Impartasire, Intelegere, Relaxare, Compasiune, Sprijin, Acceptare; un loc in care sa poti beneficia de o transformare existentiala; un loc in care pun in actiune rugaciunea mea preferata care este in egala masura si crezul meu:

 

Mantra lui Dalai Lama

Sunt vie,

Am o viata pretioasa

Si nu am de gind sa o irosesc.

Imi voi folosi toata energia ca sa ma dezvolt,

Ca sa imi deschid inima catre ceilalti.

 

Fie ca prin tot ce Intentionez, gandesc, spun sau fac... sa pot sa imi aduc contributia la scaderea gradului de suferinta al tuturor fiintelor si la cresterea starii lor de bine, de fericire, implinire, pace si armonie!

 

Va multumesc cu maxima recunostinta tuturor celor care, ati facut sa existe acest loc magic numit BioAstroMed!

Jurnalul Cristinei

Nu poti sa iti traiesti viata in mod autentic fara sa dezamagesti cateva persoane...

Cei pe care ai sa ii dezamagesti sunt cei care au interese in ceea ce te priveste si care vor sa exploateze oportunitatea care esti tu pentru a si le satisface.

Cine sunt cei care nu vor fi...

Jurnalul Cristinei se vrea a fi tot un instrument de dezvoltare personala cumuland informatii diverse care sa satisfaca dorintele si cerintele atat de clar exprimate de voi in randurile de mai jos:

 

Ce credeti ca va curpinde acest Jurnal?...

 ...

Deja tot mai multe voci anunta ceea ce este in firea lucrurilor sa se intample: "Semnele sunt aici... Vine criza!"

 

Asa cum este firesc ca dupa toamna sa vina iarna, iar mai apoi primavara, vara... si tot asa; la fel in...

Peste doua zile sarbatoresc 20 de ani de relatie cu cea mai buna prietena, o relatie foarte admirata, chiar invidiata uneori :)... si realizam ca in aceasta viata am avut si am sansa sa intalnesc...

18 ANI Bio Astro Med