CONFESIUNE

Imi cer iertare tuturor celor pe care i-am suparat, si cu siguranta, am sa ii mai supar si pe viitor, prin faptul ca disponibilitatea mea s-a redus considerabil fata de anii anteriori.

 

Acum cativa ani, as fi spus ca o asemenea schimbare in ritmul vietii mele ar fi imposibila, pentru ca nu ma defineste... Nu ma definea, este mult mai corect spus.

Dar fiecare dintre noi suntem in plin proces evolutiv, si fiecare nivel de evolutie ne schimba perspectiva asupra vietii, ne schimba grila de valori, si ca o consecinta fireasca ne schimba si ritmul de lucru, deci si disponibilitatea pe care am manifestat-o pana acum.

 

Stiu sigur ca cei care “s-au suparat” , sunt aceia ale caror interese/nevoi au intrat in conflict cu aceasta schimbare personala si cum schimbarea mea este una esentiala si nu una de moment, sunt convinsa ca vor mai fi persoane care se vor supara pe lipsa mea de disponibilitate… si desi imi pare rau ca nu mai pot ceea ce puteam alta data pentru ceilalti, imi pare bine pentru mine ca mi-am inteles, acceptat, integrat aceasta redefinire a personalitatii si vietii mele.

Stiu ca acest lucru va crea natural si firesc o selectie pentru cei care apelau la serviciile mele, si imi asum acest fapt, intelegand ca: Toate se intampla in mod perfect pentru fiecare dintre noi!”.

 

Am simtit nevoia sa va fac aceasta confesiune, ca o declaratie de intentie, care sa va ajute sa va resetati asteptarile in ceea ce priveste disponibilitatea mea actuala raportata la cea anterioara (stim ca “vechile obiceiuri mor greu”, si mie mi-a luat 3 ani ca sa integrez si  sa schimb obiceiuri create in peste 25 de ani de lucru cu voi, dar daca am reusit , am convingerea ca o sa reusiti si voi),

M-as bucura mult sa descopar ca am evoluat impreuna, si ca astfel sunt inteleasa in mod corect, pentru cati mai multi dintre voi, cei care cititi aceste randuri.

Jurnalul Cristinei

Am sa incep cu o poveste...

Acum multa vreme traiau in China doi frati.

Pe unul il chema Shi-Shi si era fratele cel mare, iar pe celalalt Saw-Saw.

Cand erau copii... fratelui cel mare ii placea sa priveasca cerul infinit, dincolo de nori; iar lui Saw-Saw ii placea sa se uite...

 

Se intampla des sa aud in cabinet...

  • Dar eu chiar cred ca am sa fiu bine!..

Si atunci imi dau seama ca e timpul ca acea persoana sa inteleaga ca desi pune eticheta de credinta... de fapt ceea ce manifesta este dorinta.

 

Cum iti dai seama de...

Deja tot mai multe voci anunta ceea ce este in firea lucrurilor sa se intample: "Semnele sunt aici... Vine criza!"

 

Asa cum este firesc ca dupa toamna sa vina iarna, iar mai apoi primavara, vara... si tot asa; la fel in...

5 aprilie 2016

Doamna X, este o clienta fidela care a descoperit ca mai bine previne si intretine decat sa trateze, motiv pentru care se prezinta regulat la cabinet. In timpul intalnirilor vorbim despre ce s-a mai intamplat de cand nu ne-am vazut si folosim acest context ca si material si...

18 ANI Bio Astro Med