Despre recunostinta

Primim atat de multe de la Viata/Dumnezeu.

Si uneori,(daca nivelul de constienta la care am ajuns ne permite) poate ne intrebam... ce am putea darui si noi la randul nostru...

Cum Viata/Dumnezeu sunt toate cate sunt, este clar ca nimic din acestea nu putem darui (cum sa ii dai inapoi Celui care iti daruieste darul sau).

Si totusi este ceva ce putem face in mod natural si firesc in astfel de situatii...

Starea naturala de recunostinta, ce urmeaza actului de constientizare (observati jocul de cuvinte: cunostinta despre darul primit genereaza automat recunostinta), aceasta stare de recunostinta este ceea ce putem oferi, pentru ac astfel crescand constinuu gradul nostru de Constiinta ajungem sa ne elibeream de toate limitarile mintilor noastre care ne impiedica sa descoperim ca "Eu si Tatal, Unul suntem!", asa cum Iisus spunea in deplinatatea Iluminarii sale.

Bucuria ca urmare a constientizarii darurilor primite, urmata apoi firesc de trairea vibratiei recunostintei este nu numai naturala dar si parte inegranta a procesului de desavarsire, de evolutie spirituala pentru care noi toti suntem acum intrupati pe pamant in aceasta minunata Scoala de Devenirii si Desavarsirii.

Jurnalul Cristinei

Deja tot mai multe voci anunta ceea ce este in firea lucrurilor sa se intample: "Semnele sunt aici... Vine criza!"

 

Asa cum este firesc ca dupa toamna sa vina iarna, iar mai apoi primavara, vara... si tot asa; la fel in...

Cele doua mari directii pe care oamenii le urmeaza in viata sunt acumularea care duce la bogatie si relationarea care duce la implinire/ fericire. Amandoua sunt importante si cata vreme „dam Cezarului ce-i al Cezarului, si lui Dumnezeu ce e al  lui Dumnezeu”, totul este...

 

“Nu te agata de persoana care pleaca, altfel nu vei putea intampina persoana care soseste.”

Uitam mereu ca relatiile din viata noastra nu sunt asemeni obiectelor sau proprietatilor... 
De aici expresia : Sunt intr-o relatie, experimentez o relatie care, in care... in loc de...

18 ANI Bio Astro Med