Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul nostru. Va rugam sa alegeti daca sunteti de acord sa acceptati cookie-uri de pe site-ul nostru.
+40.744.493.610 bioastromed@gmail.com Facebook

Despre relatii

Despre relatii

“Nu te agata de persoana care pleaca, altfel nu vei putea intampina persoana care soseste.”

Uitam mereu ca relatiile din viata noastra nu sunt asemeni obiectelor sau proprietatilor...
De aici expresia : Sunt intr-o relatie, experimentez o relatie care, in care... in loc de: AM o relatie (complicata cu...).
Atunci cand realizam ca relatiile sunt contexte de viata in care noi experimentam pentru a ne descoperi, a ne desavarsi... atunci intelegem ca relatiile nu sunt pentru totdeauna, ci doar pentru cat anume ne ia pana invatam ce ne-am propus prin intermediul acelei relatii.
O relatie care s-a dovedit extrem de hranitoare intr-o perioada, poate deveni otravitoare daca nu sti sa o inchei la momentul potrivit, fix la fel cum atunci cand iti e foame si mananci ceva bun si hranitor... dar daca dupa ce te-ai saturat, nu te opresti, atunci efectul devine chiar contrar; din hranitor, devine otravitor.
De aceea este important sa ne intrebam periodic despre relatiile in care suntem, cat de mult ne "cresc", cat de mult ne mai "hranesc", si daca e timpul sa ne oprim, sa incheiem acea relatie sa o facem cu delicatete, diplomatie si mai ales cu recunostinta pentru tot ce a construit/adus BUN in viata noastra.