Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul nostru. Va rugam sa alegeti daca sunteti de acord sa acceptati cookie-uri de pe site-ul nostru.
+40.744.493.610 bioastromed@gmail.com Facebook

Igiena fizica versus igiena mentala si emotionala - studiu de caz

Sunt recunoscatoare ca am realizat ca pot planta seminte pentru sanatate si protectie in timp de pandemie, dandu-va informatii utile din ceea ce tot analizez si meditez pe acest subiect.

Am observat ca in general oamenii cred ca se pot proteja utilizand masca, gelurile, spalatul pe maini, etc... ceea ce este ok dar in acelasi timp este doar o protectie exterioara si insuficienta. Pentru ca adevarata protectie este cea interioara, pentru ca ceea ce se intampla in interior se reflecta mai apoi la exterior.

Ganditi-va la noi ca la un sistem informational si energetic, cum este un computer. Daca cred ca am sa fiu protejat(a) pentru ca imi iau masuri exterioare legate de virusii informatici... solutia sigura 100% este sa nu mai deschid calculatorul. Doar altfel este imposibil sa se viruseze in vreun fel si s fie perfect protejat sistemul meu. Dar cum sa ai un computer si sa nu il deschizi, nu este o solutie viabila... pentru aceasta s-au inventat programele de devirusare, care reprezinta protectia interna.

La om, protectia interna"", este data de sistemul imunitar care functioneaza optim pe vibratii ridicate, peste 200 pe scala nivelurilor de constiinta. Si aceasta forma de protectie este optima pentru ca atunci cand tu interactionezi cu Covidul sau orice alta amenintare exterioara, avand aceasta stare emotionala echilibrata pe vibratie superioara, atunci imunitatea ta il poate rezolva cu usurinta, generand astfel si o reactie autoimuna la orice alta prezenta ulterioara a Covidului. deci nu doar ca nu te imbolnavesti pentru ca esti protejat, dar din acel moment nici nu mai risti sa te imbolnavesti ori de cate ori intri in contact cu agentul patogen.

Ce inseamna asta practic... sa ai grija la starea ta interioara. Adica sa nu fi preocupat doar de igiena fizica (care de cele mai multe ori este o reactie de frica), ci si de cea mentala si emotionala. Sa nu mai reactionezi automat la informatiile, experientele venite din mediu... ci sa fi atent si vigilent observandu-te/starea de prezenta... cum reactionezi si schimband "reactivitatea" ta cu "aleg sa actionez" astfel incat sa imi pastrez o stare interioara buna.

Concluzia:

Acest COVID nu este impotriva noastra ci ca tot ceea ce ESTE... este pentru noi; pentru ca ne ajuta sa evoluam devenind consecventi si in practica igienei mentale si emotionale care ajuta enorm procesului nostru evolutiv.

Cu o astfel de abordare a situatiei pandemiei, putem sa traim o viata de calitate si chiar sa beneficiem de acest VAL EVOLUTIV.

Pentru mine acesta este raspunsul la intrebari esentiale ca:

  • De ce Dumnezeu permite aceasta pandemie?...
  • Cum aceasta pandemie este pentru noi si nu impotriva noastra?...
  • Care este atitudinea potrivita/constructiva, cum e cel mai bine sa ma pozitionez fata de aceasta experienta din viata mea/noastra?...

Sunt recunoscatoare ca am putut impartasi acestea cu voi, si imi doresc sa va fie de maxim folos, mai ales acum cand am descoperit cu totii ca solutia cu starea de urgenta, autoizolarea, masurile exterioare... nu functioneaza decat de moment... si de aceea constatam ca avem mare nevoie de solutii reale, care sa functioneze pe termen lung si maxim eficiente.